27 Ağustos 2014 Çarşamba

TransSQL: SQL Server ortamlarınıza kod taşıma

Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir bu bloguma bir şey yazamadım, takip eden arkadaşlarımın tahmin ettiği gibi TransSQL isimli SQL Server ortamları arasında kod taşıma işini yapan uygulamamızın geliştirilmesi konusunda harıl harıl çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Sağolsun Yiğit Aktan, Yavuz Selim Akbulut, İlker Usta ve Turgay Sahtiyan gibi deneyimli Veritabanı Yöneticisi arkadaşlarımın, Semerkand Grup'ta IT Direktörü olan Murat Demirkıran'ın ve İş Analisti olan eşim Selin Bilge Kurt Önsoy'un da değerli yorumları ve destekleriyle iyi bir noktaya geldik.

Henüz bir "demo" versiyon yok, demo versiyonu sizlerle bu senenin sonuna doğru paylaşmayı umut ediyorum. O vakte kadar tamamlamamız gereken bazı dokümantasyon, işlevsellik testi ve güvenlik ile ilgili çalışmalar var.

Uygulamamız ile ilgili ayrıntıları www.transsql.com alan adını taşıyan blog'umuzda bulabilirsiniz. Bu blog'taki yazılar hem Türkçe hem İngilizce. TransSQL konusundaki tüm gelişmeler orada yayınlanıyor.

Sitemizi ziyaret eder ve uygulamanın gelişimi konusunda bize yorumlarınız, tavsiyeleriniz ve yapıcı eleştirilerinizle destek gösterirseniz çok memnun oluruz.

Selamlar,
Ekrem Önsoy


Hiç yorum yok: